Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Besplatna provjera ulja - BS Shell Zadar Crno

Kako bismo udovoljili željama i potrebama modernih vozača i vozačica, za vas smo pripremili stručnu i provjerenu uslugu provjere ulja na benzinskom servisu Shell Zadar Crno svakog četvrtka od 14h do 19h tijekom srpnja – i to potpuno besplatno!

 

 

Osim toga, naš će vam stručan tim na licu mjesta preporučiti naše najbolje Shell Helix i Shell V-Power proizvode, posebno prilagođene vašem vozilu.

Asortiman maziva Shell Helix prikladan je za benzinske i male dizelske motore, a sadrži jedinstvenu patentiranu Shell PurePlus tehnologiju, u kombinaciji s aktivnom tehnologijom čišćenja. Ovom jedinstvenom kombinacijom asortiman maziva Shell Helix Ultra pruža vam još višu razinu čišćenja i performansi – koje osnovna maziva s nižom cijenom ne mogu postići.

Izuzev vrhunske čistoće, ova kvalitetna maziva pružaju izvanrednu zaštitu od habanja i korozije, produljen životni vijek motora, ekonomičniju potrošnju goriva te dulje intervale između zamjene ulja.

Uz Shell Helix maziva visoke kvalitete osjetite i performanse Shell V-Power goriva. Riječ je o našem najdjelotvornijim gorivu s poboljšanom tehnologijom DYNAFLEX i višim oktanskim brojem za poboljšane performanse i učinkovitost motora, a koje predstavlja jedino gorivo razvijeno u suradnji s tehničkom podrškom tvrtke Ferrari.

Kvaliteta koju tražite, nalazi se na jednom mjestu!

Uštedite svoje vrijeme - posjetite naš benzinski servis Shell Zadar Crno i pridružite se mnoštvu zadovoljnih kupaca!

U sklopu ponude  besplatne provjere ulja, Shell Helix maziva  možete kupiti uz popust od 10% na redovne cijene.