Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Ljetnu vožnju započni na Shellu

Putovanje motociklom iskustvo je bez premca koje ti pruža osjećaj potpune slobode i jedinstven doživljaj same ceste.

Bezbrižno uživaj u svakom trenutku vožnje na svom motociklu uz najljepši pogled na more i otoke jer Shell Advance brine da tvoj motor radi besprijekorno.


POBJEDNIČKA FORMULA KOJU BIRA DUCATI
Shell Advance motociklistička ulja formulirana su za pružanje potpune zaštite motora, stoga preporučujemo Shell Advance kako bi ti omogućili samopouzdanje i sigurnost prilikom suočavanja s bilo kakvim izazovom!
Ova potpuno sintetička ulja za motocikle unaprijeđena su u tehničkoj suradnji s Ducatijem, liderom u proizvodnji motocikala. 


JAKA ZAŠTITA MOTORA
Shell Advance motociklistička ulja omogućuju maksimalnu iskoristivost konjskih snaga i pružaju zaštitu od gubitka snage tijekom vremena. 
Produljuju vijek trajanja motora štiteći ga od habanja, ali i povećavaju ekonomičnost iskoristivosti goriva. Štite od naslaga na klipovima pri visokim temperaturama te omogućuju mirniju vožnju. 


PUREPLUS TEHNOLOGIJA
Ovaj revolucionarna tehnologija omogućuje kristalno čisto bazno ulje iz prirodnog plina s čistoćom od 99,5%, što u konačnici rezultira boljim performansama motora.


ACTIVE CLEANSING TEHNOLOGIJA
Aktivno čišćenje spriječava lijepljenje čestica i prljavštine te stvaranje naslaga što poboljšava učinkovitost motora.

Posjeti jedan od Shell benzinskih servisa u Hrvatskoj i odaberi jedno od Shell Advance 100% sintetičkih ulja za svoj motocikl:

 

  • Shell Advance 15W-50 ULTRA, 1 litra - za četverotaktne motore
  • Shell Advance 10W-40 ULTRA, 1 litra - za četverotaktne motore
  • Shell Advance ULTRA, 1 litra - za dvotaktne motore