Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Nova Shell postaja otvorena u trgovačkoj zoni Rugvica

Shell V-Power gorivo, najnaprednije gorivo vrhunske kvalitete tvrtke Shell koje pruža maksimalne performanse vozila od sada možete pronaći na novootvorenoj Shell postaji u trgovačkoj zoni Rugvica na adresi Alfreda Nobela 10/1, 10361 Sesvetski Kraljevec, Ivanja Reka.

Riječ je o jedinom gorivu do sada razvijenom u suradnji i uz preporuku tvrtke Ferrari, ojačanom poboljšanom tehnologijom DYNAFLEX s višim oktanskim brojem za poboljšane performanse i učinkovitost motora. Prilikom dizajniranja tehnologije DYNAFLEX, Shell se oslanjao na više od 100 godina iskustva u istraživanju i razvoju goriva, a novo Shell V-Power gorivo rezultat je opsežnog istraživanja provedenog na više od tri milijuna kilometara i više od 250 automobila s ciljem rješavanja problema smanjenih performansi i učinkovitosti, što jamči gorivo vrhunske kvalitete.

Uz diferencirana Shell V-Power goriva u modernom ambijentu trgovine Shell Select kupci će pronaći niz visokokvalitetnih proizvoda linije Shell Car Care za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera te eksterijera vozila kao i širok asortiman Shell Helix maziva i ulja te ostalih prehrambenih proizvoda kao i proizvoda široke potrošnje. U sklopu Shell Caféa kupcima se nude vrhunska kava bogatom okusa te dnevno svježi pekarski proizvodi poput croissanta, sendviča ili već dobro poznatih Pizzella.

Shell postaja u trgovačkoj zoni Rugvica uključuje autopraonicu kao i automatiziran sustav za doziranje tekućine za staklo smješten u sklopu stanice za punjenje goriva za još veću praktičnost i jednostavnost punjenja.

Posjetite nas već danas na novootvorenoj Shell postaji u trgovačkoj zoni Rugvica, osjetite performanse Shell V-Power goriva i uvjerite se u visoku kvalitetu Shell proizvoda i usluga!