Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Mogućnost zapošljavanja

Bez obzira na radno iskustvo ili snove o budućoj karijeri, sigurni smo da ćete u Coral Croatia dobiti savršenu priliku!

Karijera u Coral Croatia nije samo posao, već i prilika za profesionalan i osobni razvoj.

Radite s nama

Coral Croatia njeguje snažan korisnički orijentiran pristup s posebnim naglaskom na pojedinca i okoliš. Vizija tvrtke je jačanje pozicije na hrvatskom tržištu, uz postavljanje novih ciljeva daljnjeg razvoja. Ako imate visoku stručnu spremu, iskoristite priliku za početak karijere i pošaljite nam životopis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Područja djelovanja

Prodaja i marketing

Svaka poslovna aktivnost tvrtke Coral Croatia istovremeno je prilika i izazov u maloprodajnom sektoru, što znači da ćete biti uključeni u marketing ili prodaju jednog ili više naših proizvoda, ali i širokog spektra usluga koje nudimo.

Financijske usluge

Rad u financijskom sektoru podrazumijeva širok raspon aktivnosti, od rada na velikim akvizicijama i investicijskim odlukama, do svakodnevnih aktivnosti i upravljanja financijama.

Mogućnost rada proteže se na različita područja: financijsku kontrolu i analizu, kontrolu kredita, upravljanje gotovinom, računovodstvo, procjenu financijskih ulaganja, financijsku strukturu, osiguranje, poreze ili upravljanje rizicima.

Ljudski resursi

Privlačenje, zapošljavanje, motiviranje, nagrađivanje, razvoj i optimizacija potencijala ljudskih resursa s naglaskom na kreativnost, fleksibilnost i raznolikost. Odjel za ljudske resurse podržava sve aktivnosti tvrtke te znanjima doprinosi razvoju i napretku zaposlenika.

IT

IT je okosnica rasta i razvoja tvrtke. Usvajanjem provjerenih metoda upravljanja podacima i tehnologijom, naša tvrtka pomaže klijentima u fokusu na unaprjeđenju vlastitih aktivnosti, čime poboljšavaju svoju ukupnu poslovnu izvedbu.  

Odnosi s javnošću

Odjel za odnose s javnošću tvrtke bavi se unutarnjim komunikacijskim problemima osoblja i podupire sve odjele i poslovna područja u strateškom dijelu poslovanja. Nadležan je za upravljanje komunikacijom sa svim relevantnim vanjskim tijelima, vladinim organizacijama, malim i srednjim tvrtkama te za davanje priopćenja za javnost i praćenje publiciteta. Odjel za odnose s javnošću upravlja i projektima u sklopu programa društveno odgovornog poslovanja.

Pravna služba

Glavne funkcije pravne službe su pravno savjetovanje,  priprema ili provjera ugovora o zastupanju trgovačkih društava pred sudovima i priprema sudskih ili izvansudskih predmeta. Pravni tim savjetuje i koordinira aktivnosti vanjskih odvjetnika ili specijaliziranih odvjetničkih društava za potporu u specifičnim slučajevima. Glavni pravni poslovi uključuju: pravo trgovačkih društava, radno pravo, zaštitu okoliša, sporazume o uslugama, pravo slobodnog tržišnog natjecanja, industrijsko i intelektualno vlasništvo, sve vrste ugovornog prava, stjecanje poduzeća, poreze, urbanističko zakonodavstvo – izvlaštenja, prijenos vlasništva nekretnina, zaštitu osobnih podataka i e-trgovinu.

Obuka i razvoj

Naš cilj u Coral Croatia je omogućiti vam vrijedna i napredna znanja kako biste se razvijali na profesionalnoj i osobnoj razini, uz internu i vanjsku obuku.

Sukladno tome, obuku pružaju vanjski stručni suradnici ili, za obuku specijalizirani, djelatnici tvrtke Coral.

Vrsta obuke je vaš odabir, a u dogovoru s voditeljem tima dobit ćete punu podršku voditelja          Obuke i razvoja pri donošenju ispravnih odabira o obuci.

Svaki djelatnik Coral Croatia je, od samog početka, djelomično ovlašten za poduzimanje vlastitih, prvih koraka. U nekim smo sektorima osmislili najmodernije alate za rast i razvoj naših ljudi, provodeći program razvoja osobne i profesionalne karijere, kako bismo unaprijedili proces obavljanja zadataka i doprinijeli uspjehu tvrtke.

 

U prvim fazama karijere, trenutak odabira novih uloga ovisit će o vašem specifičnom tehničkom ili profesionalnom području djelovanja, kao i smjeru karijere kojem težite. Usmjeravanje od strane voditelja tima te aktivno sudjelovanje u procesima rada, omogućit će vam apliciranje za radna mjesta u svim područjima poslovanja.

Coral Croatia omogućuje napredak na osnovi zasluga, a nove zadaće i/ili promocije ovise o vašem radu i sposobnostima. Postupcima evaluacije moći ćete vidjeti napredak koji ste postigli u ostvarenju zadanih ciljeva, prepoznati mogućnosti za poboljšanje te prihvatiti nove izazove koji vas očekuju.

Postupak zapošljavanja

Ciljevi i standardi kvalitete koje primjenjujemo u postupku prijave.

Visoka kvaliteta zaposlenika tvrtke Coral oduvijek je bila kamen temeljac naše strategije. Zapošljavanje diplomanata ključ je generiranja novih talenata, stoga Coral Croatia posebnu važnost pridaje kvaliteti procesa zapošljavanja u svrhu postizanja sljedećih ciljeva:

  • pružanje najbolje prilike za pokazivanje vaših znanja i vještina te njihovog doprinosa tvrtki;
  • pojednostavljenje procesa odlučivanja vama i tvrtki Coral Croatia;
  • jamstvo dosljednosti postupaka odabira, njihove svrsishodnosti i nepristranosti;
  • vaše potpuno zadovoljstvo procesima odabira;
  • pružanje jasne slike o tvrtki Coral Croatia;
  • pomoć u razumijevanju svih pogodnosti profesionalne karijere u Coral Croatia.

 

 

Prilikom provjere valjanosti, dosljednosti i utemeljenosti postupaka odabira, primjenjujemo sljedeće kvalitativne standarde:

  • naši kriteriji odabira zasnivaju se na informacijama povezanima s radom;
  • vježbe oponašaju zadatke i izazove proizašle iz analiza radnih parametara i profila;
  • kandidate unaprijed obavještavamo o kriterijima i postupku odabira;
  • ocjenjivači zaduženi za odabir kandidata, provođenje intervjua i evaluaciju su obučeni stručnjaci.

Provodimo redovna istraživanja učinkovitosti procesa odabira prilikom procjene budućih radnih rezultata i potencijala kandidata.

Pošaljite životopis

Ako želite postati dio Coral tima, pošaljite nam svoj životopis na e-mail adresu:

[email protected]

Slanjem Vašeg životopisa na navedeni mail, pristajete na obradu Vaših osobnih podataka u skladu s našom Politikom privatnosti.

 

Hvala što ste kontaktirali Coral Croatia! 

 

}