Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Shell maloprodajne postaje

Na Shell maloprodajnim postajama diljem Hrvatske vam jamčimo ponudu visokokvalitetnih Shell goriva te odličnu uslugu prilikom svakog posjeta.

Shell goriva s DYNAFLEX tehnologijom dizajnirana su kako bi poboljšala performanse i zaštitu motora vašeg automobila. Posebnu pažnju polažemo na edukaciju našeg osoblja kako bi mogli odgovoriti na sve vaše potrebe, pružiti vam ljubaznost, koristan savjet i pomoći u svakoj situaciji. 

S povjerenjem se obratite našim djelatnicima prilikom izbora potrebnih proizvoda i oni će vam preporučiti pravi, visokokvalitetan proizvod koji trebate za vaše vozilo.

Shell maloprodajna mreža

Usluge maloprodajnih postaja

Uz širok asortiman neprehrambenih proizvoda, uživajte u bogatom izboru ukusnih i svježih pekarskih proizvoda, sendviča, svježe cijeđenih sokova i vrućih ili hladnih kava!

 

Sve što trebate za bezbrižnu, sigurnu i ugodnu vožnju pronaći ćete u trgovinama Shell postaja! 

U kombinaciji sa Shell V-Power gorivima, maziva razvijena u Shell laboratorijima su najbolji izbor za vaše vozilo. Stoga na Shell postajama nudimo isključivo Shell maziva.

Vozači osobnih automobila u našim trgovinama mogu pronaći širok izbor Shell Helix maziva za benzinske i dizelske motore s jedinstvenom patentiranom Shell PurePlus tehnologijom i aktivnom tehnologijom čišćenja. Za putnička vozila s benzinskim motorima, male dizelske motore, ali i za profesionalna vozila s teškim dizelskim motorima nudimo liniju Shell Rimula.

Putnici na dva kotača na Shellovim maloprodajnim postajama pronaći će Shell Advance liniju proizvoda za motocikle, jedino motorno ulje koje preporučuje Ducati.

Shell postaje diljem Hrvatske su jedino prodajno mjesto gdje možete pronaći jedinstveni Shell Car Care asortiman za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila. Shell Care Care proizvodi su visoko efikasni u svim vremenskim uvjetima i uz to prekrasno mirišu.   

U širokoj ponudi naših trgovina, pronaći ćete e-bonove; ENC elektronska nadopuna cestarina, A-bon i PAYSAFE bon - papirnati vaučer za plaćanje putem interneta, mobilne nadopune i pakete. 

Ne zaboravite se prilikom svakog posjeta raspitati o našim promocijama, dostupnim isključivo kupcima na Shell maloprodajnim postajama te skenirati svoju allSmart loyalty aplikaciju za korištenje pogodnosti kupnje na Shellu.

 

 

Maloprodajne postaje koje sadrže trgovine Shop pronađite klikom na poveznicu.

Café

 

U više od 20 Cafe-a na Shell postajama diljem Hrvatske, možete uživati u vrhunskoj Julius Meinl kavi i jedinstvenim okusima kreiranima posebno za Shell.

 

Tijekom ljetnog perioda, obavezno isprobajte Shell GO FREDDO ljetni okus espressa, a u prosincu se ugrijte Julius Meinl zimskom kavom.

Uz kavu se savršeno sljubljuju svježe pečeni i bogato nadjeveni kroasani iz naše pećnice. Uz topli kroasan, u svoj tanjur obavezno dodajte i šareni donut.

Kako bismo pratili vaše navike i potrebe tijekom vožnje, stalno obogaćujemo našu ponudu.

Na našim odabranim servisima možete pronaći hladno prešane prirodne sokove i juhe hrvatskog brenda Juicebox. 

Tražite li tijekom putovanja tradicionalnu hrvatsku hranu?

 

Naši kuhari svakodnevno pripremaju bogat izbor jela po lokalnim receptima s vrlo  pristupačnim cijenama.

 

Brojne recenzije gostiju govore kako se u našim bistroima Rugvica i Varaždin  jede odličan Grah s kobasicama. 

 

Preporučamo i lokalna sezonska jela, poput punjenih paprika, sarme i kiselog kupusa s dimljenim kobasicama.  

 

Kad si na Shellu, obavezno se počasti gurmanskim hot dogom s hrenovkom, debrecinkom ili roštiljkom, uz razne umake.

 

Ako ste u žurbi, provjerite naš jelovnik za van!

 

}