Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Kartice za gorivo

FLEET KARTICA

Coral Pass Fleet (za kreditne suradnje) i Coral Pass Fleet Prepaid (za avansne suradnje) namijenjene su pravnim osobama koje imaju potrebu za točenjem goriva s odgodom plaćanja uz dogovoren limit po osnovi sredstva osiguranja, ili putem avansne uplate uz pogodnosti odobrenih popusta po litri, ovisno o godišnjoj potrošnji. Kartice se prihvaćaju na Coral servisima u Hrvatskoj.

Opći uvjeti za Fleet karticu

Saznajte više

BONUS KARTICA

Manjim tvrtkama, OPG-ovima i obrtima nudimo Bonus karticu putem koje prilikom svakog točenja i plaćanja računa na Coral servisima u Hrvatskoj ostvaruju popust na kupnju goriva, dogovoren prema predviđenoj godišnjoj potrošnji. Kartice se prihvaćaju na Coral servisima u Hrvatskoj.

Opći uvjeti za Bonus karticu

Saznajte više

allSmart LOYALTY KARTICA

allSmart loyalty kartica namijenjena je fizičkim osobama koje u sklopu programa vjernosti prikupljaju popuste koje mogu koristiti za umanjenje računa prilikom sljedećih kupovina. Kartice se prihvaćaju na benzinskim servisima Coral Croatia d.o.o. u Hrvatskoj.

 

Opći uvjeti za allSmart loyalty karticu

Saznajte više

GIFT KARTICA

Na Shellu odaberi vrijedan poklon za bilo koju priliku. Osim Shell V-Power goriva i dobre kave Shell Gift karticom korisnik može platiti bio koji proizvod ili uslugu na Shell benzinskim servisima u Hrvatskoj.

 

Opći uvjeti za Gift card

}