Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Profil tvrtke i područja djelatnosti

Coral Croatia d.o.o., povezano društvo s tvrtkom Coral A.E., koristi oznake brenda Shell temeljem licence izdane od strane Shell Brands international AG.

Temeljne djelatnosti

Holding društvo Coral A.E., tvrtka kći Shell Hellas, koja posluje u Grčkoj od 1926. S približno 750 maloprodajnih postaja koje posluju pod brendom Shell,  posjeduje tržišni udio od približno 23%  i lider je na grčkom tržištu goriva. Coral je, također, ovlašteni zastupnik brenda Shell za Cipar i Srbiju te u tim državama vodi rastuću mrežu.

Temeljne djelatnosti

Coral Croatia ovlašteni je zastupnik brenda Shell u Hrvatskoj. Akvizicijom prijašnje tvrtke APIOS početkom 2021., Coral je preuzeo upravljanje s 25 benzinskih postaja u Hrvatskoj provodeći proces rebrendiranja u Shell benzinske postaje.  Maloprodajna mjesta pružaju visokokvalitetna goriva tvrtke Shell i širok asortiman ostalih proizvoda.

Vizija tvrtke Coral Croatia

Vizija tvrtke Coral Croatia

Naša vizija:

Želimo postati lider na lokalnom tržištu naftnih derivata, tvrtka s ljudskim licem koja se s poštovanjem odnosi prema okolišu i prvi je odabir kupaca.

Naša strategija:

Stalno unaprjeđenje usluga kako bismo pratili rastuće tržišne potrebe i potrebe naših kupaca, čine nas jedinstvenima u odnosu na konkurenciju.

 

Svakodnevno poslovanje društva, ali i njegovih partnera, temelji se na Općim poslovnim načelima društva, s naglaskom na održivi razvoj i stvaranje sigurnog i zdravog okruženja, u skladu sa zakonom. Razvojem i primjenom korporativnog programa društvene odgovornosti, senzibilno reagiramo na probleme u današnjem društvu.

 

Coral, dokazan pionir i lider u sektoru naftnih derivata, na raspolaganju je modernim potrošačima kako bi zadovoljio sve njihove potrebe.

Coral, dokazan pionir i lider u sektoru naftnih derivata


zadovoljava sve potrebe


suvremenih potrošača

Vizija tvrtke Coral Croatia
}