Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Coral Croatia d.o.o. dobitnik AAA Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti 2021.!

Tvrtki Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) dodijeljen je AAA certifikat najviše bonitetne izvrsnosti za 2021. godinu na temelju međunarodne metodologije i financijske analize, a koji dobivaju isključivo one tvrtke koje tri godine uzastopno ostvaruju bonitetnu uspješnost najviše ocjene AAA. Tim je certifikatom tvrtka Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) osigurala svoje mjesto među svega 1,08% registriranih poslovnih subjekata u Hrvatskoj koji dostižu standard zlatne bonitetne izvrsnosti, čime je potvrđena kvaliteta poslovanja tvrtke prema jednom od najvažnijih europskih standarda. 

Riječ je o ocjeni tvrtke Dun & Bradstreet d.o.o., najvećeg pružatelja pametnih podataka i analitike u Europi u poslovnom i gospodarskom okruženju, prema čijim se europskim standardima definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke. To znači da se nositelje priznanja izvrsnosti svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, rame uz rame s tvrtkama iz Europske unije, jer se primjenjuju jednako strogi i dokazani kriteriji koji njihovu izvrsnost čini transparentnom. 

Certificiranje je uobičajena praksa u međunarodnom okruženju, a osnovni cilj certificiranja vodećih poslovnih subjekata je unaprieđenje kvalitete poslovanja. Imati certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim poslovni subjekt dokazuje svojim potencijalnim poslovnim partnerima da se radi o odgovornom i kvalitetno vođenom subjektu s kojim treba poslovati, dok u aktivnostima promocije, davanja ponuda i razvoja raznih oblika partnerstava takav dokument predstavlja izvanrednu dodatnu referencu. 

Istraživanje je napravljeno prema strogim financijsko-analitičkim kriterijima, temelji se na službenim godišnjim financijskim izvještajima poslovnih subjekata, a analitička metoda jedinstvena je za sva europska tržišta. Zbog pandemije i njenih negativnih posljedica na gospodarstvo, ove su godine postroženi uvjeti za dobivanje certifikata bonitetne vrijednosti, čime je dostignuće tvrtke Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) postalo još značajnije!

„Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se tvrtkama koje su prepoznate kao predvodnici pružanja poslovne izvrsnosti. Ovo priznanje dodatni je motiv koji potvrđuje našu predanost provedbi najviših standarda kvalitete tvrtke Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) i branda Shell koji na tržište donosi samo proizvode i usluge vrhunske kvalitete. Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) predstavlja najpouzdaniju, vjerodostojnu i niskorizičnu tvrtku za suradnju sa svim poslovnim partnerima“, izjavio je Stergios Theodoridis, član Uprave tvrtke Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) prilikom preuzimanja prestižnog međunarodnog Zlatnog certifikata bonitetne izvrsnosti za 2021. na svečanoj dodjeli održanoj u hotelu Westin.

Dobivenim priznanjem tvrtka Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee) još je jednom potvrdila ispravnost strategije rasta i lidersku poziciju na lokalnom tržištu naftnih derivata nudeći visokokvalitetne proizvode te pružajući usluge vrhunske kvalitete pritom zadovoljavajući sve potrebe suvremenih potrošača.