Licencirani zastupnik Shell goriva za Hrvatsku

Osjećaj se nagrađeno

allSmart loyalty mobilna aplikacija nudi ti brojne pogodnosti na Shell benzinskim servisima u Hrvatskoj

Sad svoj Shell možeš imati na dlanu! Skini allSmart loyalty aplikaciju na svoj mobilni uređaj, registriraj se, lako i jednostavno aktiviraj aplikaciju i uživaj u brojnim pogodnostima. 

Skeniraj svoju virtualnu karticu na blagajni i sakupljaj bodove za koje te nagrađujemo.*

U svakom trenutku možeš pratiti sve svoje transakcije na Shell benzinskim servisima te stanje prikupljenih bodova.

 

LOKATOR SHELL POSTAJA I USLUGA KOJE TI TREBAJU

Planiraj svoje sljedeće zaustavljanje lakše no ikad. Pronađi Shell servis najbliži tebi i brzo i jednostavno provjeri listu usluga koje nudi.

 

KUPONI

Pronađi i iskoristi kupone i ostvari uštede na svoje omiljene prehrambene i neprehrambene proizvode u Shell trgovinama i kafićima. Svaki mjesec čekaju te novi kuponi!

 

Koristi svoju allSmart loyalty aplikaciju prilikom svake kupovine na svom Shellu i uvijek ćeš se osjećati nagrađeno! 

 

*Korisnik allSmart aplikacije ostvaruje pravo na popust u iznosu od 0,10 kn (koji iznos uključuje Porez na dodanu vrijednost) po litri kupljenog goriva i LPG auto plina, kao i pravo na poput u visini od 1% od bruto iznosa ostvarenog prilikom kupovine ostalog asortimana, a koji će biti dodani na allSmart Karticu po završetku kupovine. Pravo na popust ne može se ostvarivati prilikom kupovine duhanskih proizvoda, e-nadopuna i cestarina. 

Na izdavanje, korištenje te sve ostale odnose koji bi se mogli pojaviti u vezi s karticom primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja Coral allSmart karticom.

Coral Croatia d.o.o. koristi oznake branda Shell sukladno licenci Shell Brands International AG